Winkelwagen 0
€ 0,00

Adviesgesprek

Wilt u de energiebesparing groter aanpakken? Denkt u na over verdere isolatie van uw woning of de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen of een warmtepomp? U kunt uw bon ook gebruiken om een professioneel maatwerkadvies ter waarde van € 80 over het verduurzamen van uw woning te krijgen.

 

Verduurzaming van uw woning

De deskundige adviseurs van Dichtbij Duurzaam zetten zich dagelijks in om Twente een stukje duurzamer te maken. Laat u verrassen met een totaaladvies voor uw woning die enerzijds ontzorgt en anderzijds een meerwaarde is voor de woning. Zo bespaart u direct elke maand op de energierekening en geniet u van een extra comfortabele woning!

Wat kunt u verwachten?

Dichtbij Duurzaam snapt dat u veel vragen heeft over verduurzaming. Welke isolatie kan ik gebruiken en waar? Neem ik kunststof- of houten kozijnen? Kan ik al overstappen naar een (hybride) warmtepomp? Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig? Dichtbij Duurzaam brengt deze grote hoeveelheid aan vragen terug tot begrijpelijke en eenduidige informatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent. 

Dichtbij Duurzaam neemt uw woning volledig onder de loep door te kijken naar de mogelijkheden van uw woning en weet dat in een stappenplan inzichtelijk te maken. Zo kijkt Dichtbij Duurzaam naar mogelijkheden voor het isoleren van de woning. Te denken valt aan het isoleren van dak, vloer en spouw, maar ook het vervangen van beglazing. Daarnaast kijkt Dichtbij Duurzaam ook naar de mogelijkheden voor zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, ventilatie en het waterzijdig inregelen van uw CV. Kortom; een totaaladvies voor het verduurzamen van uw woning.

Ter ondersteuning van de actie van De Bon van Noordoost Twente verdubbelt Dichtbij Duurzaam de waarde van uw bon tot maar liefst €160. Dat is extra mooi meegenomen!

Kiest u voor het professionele advies van Dichtbij Duurzaam?
 

dichtbijduurzaam.nl
Contact
Dichtbij Duurzaam
Enschedesestraat 2
7575 AB Oldenzaal

0541 - 222 307
www.dichtbijduurzaam.nl